072-2038020
hello@ydsprojects.nl

Wie ben ik?

to make the world a brighter place

Hoe YDS Projects is ontstaan

Als kind zijnde kon ik al heel slecht tegen onrecht en was gefascineerd door super heroes die tegen ‘the bad guys’ vochten. Ik was er van overtuigd dit ook te gaan doen. Mijn ‘super power’ blijkt ook open minded met mensen in gesprek te gaan, motiveren, te verbinden en organiseren.

Ik heb inmiddels een redelijk lang CV opgebouwd – niet omdat ik geen baan aan kan houden, maar omdat ik nooit wist wat ik wilde. Ik wilde als kind architect, ballerina, mensenrechtenadvocaat en nog veel meer worden. Liefst tegelijk. Vele jaren later weet ik dat ik een multipotential ben – iemand met een brede interesse, meerdere passies, hobby’s en talenten. In een maatschappij waar specialiseren de norm is, was dat soms lastig. 

Omdat de rode draad door m’n leven organiseren, onrecht proberen te bestrijden, mensen blij maken en creativiteit is, besloot ik op onderzoek uit te gaan en m’n passies en talenten te bundelen. Hieruit is YDS Projects ontstaan; een broeiplaats met als uitgangspunt de wereld een stukje mooier te maken. Ik hoop dat ook steeds meer en mooiere projecten te kunnen realiseren, mensen te versterken en veel glimlachen op gezichten te toveren.

Waar staat YDS Projects voor?

In 2019 schreef ik me in bij de KvK onder ‘Your Daily Sunshine‘, met het doel handmade products te maken en verkopen. Vlak er na werd ik gevraagd om werkzaamheden te doen voor WomanLink en wilde ik een 2e handelsnaam, om projecten en producten gescheiden te houden. Bovengenoemde naam met ‘projects’ er achter vond ik een te lange naam. YDS staat dus voor Your Daily Sunshine, en dit staat weer voor ‘making the world a brighter place’.

 

Ik geloof er heilig in dat liefde en geluk zich kan verspreiden als een olievlek, dus hoe klein je ook begint; de impact kan groots zijn.

Liefs,

Linda

Stuur mij een e-mail!

Facts 
Die je eigenlijk misschien niet eens wil weten 😉

Woonplaats:  Alkmaar (centrum)
Opgegroeid:  in de Schilderswijk van Heerhugowaard
Favo vakantieland: Marokko. Why? Omdat het een ontzettend divers land is met grote contrasten. Niet alleen tussen arm en rijk, maar ook tussen de landschappen. Je kunt er een strandvakantie houden en 2 dagen later op een zandduin in de Sahara chillen. Daarnaast leven er veel culturen in harmonie naast elkaar.
Doet het liefst: creëren, reizen, organiseren, mensen blij maken, nieuwe mensen leren kennen, tijd doorbrengen met familie en vrienden
Favo boek: Maktub van Paulo Coelho
Favo kleur: Blauw en turquoise. En goud. En geel.
Favo winkel: Hema
Favo super hero’s: WonderWoman, vroeger Spider-woman

Nog meer weetjes

* Al meer dan 20 jaar lid van Amnesty International
* Redelijk chaotisch (met als excuus ‘creatieve mensen zijn nou eenmaal rommelig’)
* Liefde voor taal (en spreekt van meerdere talen een klein beetje)
* Veel ervaring in het toerisme (reisorganisaties en hotels)
* Ben ook redelijk wat geld kwijt aan lunchen, koffie drinken en eten, want… gezellig 🙂
* Zie het allerliefst dat mensen in vrede naast elkaar leven, ongeacht afkomst, religie, leeftijd, sekse, politieke voorkeur
* Heb een Human Rights Tattoo
* En een van WonderWoman
* Luister het liefst de hele dag (oldschool) hiphop, drum&bass, oude house en techno. Maar ook muziek uit andere windstreken.